آخرین اخبار
کد مطلب: 102605
وبگاه رسمي نيروي دريايي آمريکا گزارش داد
ورود کشتي نظامي آمريکايي به خليج هميشه فارس/ به‌کارگيري واژه جعلي به‌جاي خليج فارس
تاریخ انتشار : 1394/05/25 09:31:07
نمایش : 1334
وبگاه رسمي نيروي دريايي آمريکايي در حالي‌که در اقدامي ناشايست از نام جعلي به‌جاي خليج فارس استفاده کرد، مدعي عبور و پايش تنگه هرمز و مناطق مشرف به آن از سوي يک کشتي نظامي آمريکا شد.
به گزارش سلام لردگان، و به نقل از خبرگزاري فارس،کشتي «واسپ کلاس» تهاجمي آبي،خاکي، «يو اس‌اس‌اکسس» (LHD 2) روز شش ماه اوت (پنجشنبه هفته گذشته) با عبور از تنگه هرمز وارد خليج فارس شد.

به نوشته وبگاه ويژه «نيروي دريايي آمريکا» «رايان اف کريلو» افسر نيروي دريايي درباره اين اقدام کشتي آمريکا اظهار داشت، تنگه هرمز يکي از شلوغ‌ترين خطوط کشتيراني در جهان است و آزادي کشتيراني براي همه در داخل و خارج از حوزه استحفاظي ناوگان پنجم نيروي دريايي آمريکا حياتي است.

بر پايه ادعاي وبگاه مذکور تيم ناوبري اکسس هنگام عبور از تنگه هرمز در جريان جزييات اصلاحي قرار گرفته بوده و با آمادگي بالا عبور و مرور کشتيراني را درحالي که مجاور خشکي و تنگه هرمز بسر برده بود، زير نظر داشت.

کريلو در اين باره گفت: «نمي‌خواهيم بگوييم که ارزيابي خطرناکي انجام داديم، اما آنجا منطقه‌اي است که ملوانان اين ناو نياز به تشديد آمادگي دارند. اين منطقه‌اي هراس آور با تردد زياد است و نياز به اطمينان يافتن نسبت به اين مسئله است که ما همه قوانين و مقرارات دريايي را رعايت مي‌کنيم.»

واحد آبي، خاکي اکسس به دليل پشتيباني از عمليات حفاظتي و همکاري امنيتي با ناوگان پنجم نيروي دريايي آمريکا در منطقه مستقر شده است.

از نکات قابل ذکر در اين خبر استفاده از واژه مجعول خليج ع.ر.ب.ي بجاي خليج فارس است.

کشتي جنگي واسپ کلاس قادر به انتقال تفنگداران نيروي دريايي آمريکا به خاک دشمن از طريق ساحل يا بالگردهاي روي عرشه خود است.


انتهاي پيام/  

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس